طب سنتی و اسلامی

طب سنتی و اسلامی

احیاگران طب ایرانی
طب سنتی و اسلامی

طب سنتی و اسلامی

احیاگران طب ایرانی

یک روش ساده برای پاکسازی بدن

آش یکی از معروفترین غذاهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته می‌شود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته ، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و…. ساده‌ترین آن آش رشته‌است که از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده می‌کنند.حال قصد معرفی آشی را داریم که نه تنها قدمت طولانی در پاکسازی درون از سموم و اخلاط بدن را داشته و همچنین به دلیل کمک به دستگاه گوارش ، معده ،کبد ، صفرا و کلیه در جمع آوری و دفع سموم ، اخلاط از بدن باعث تضمین سلامت می شود به آش سلامتی معروف است تهیه این آش نیازمند حوصله و وقت کافی بوده و همچنین ذوق و علاقه ای که در آشپزی به نمایش می گذارید در طعم و مزه این آش تاثیر بسزایی خواهد داشت مدت زمان دست یافتن به این سلامتی که ما با مصرف این آش به شما نوید داده ایم 10 روز است که شما عزیزان باید به جای غذاهای چرب و ادویه دار روزانه در این مدت 10 روز از این آش برای دست یافتن به سلامتی استفاده کنید

به یاد داشته باشید راز سلامتی هر شخص آگاه بودن از هر آنچه که می خورد و می نوشد و اینکه ما با خوردن و نوشیدن آنها دچار چه مشکلات ، ناراحتی ها و یا باعث درمان کدام مشکلات و ناراحتی ها می شود پس به فکر سیر شدن و پر کردن معده نباشیم.

اگر تصیمیم جدی به سلامتی کامل گرفته اید با ما همراه باشید . امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

خواص درمانی

  • کاهش و متعادل کردن وزن
  • تصفیه کننده خون
  • دفع سنگ صفرا
  • درمان یبوست
  • پاکسازی معده و روده
  • درمان جوش صورت
  • روشن کننده پوست
  • ضد لک صورت
  • تنظیم فشارخون
  • تنظیم قندخون
  • تنظیم چربی خون

مواد لازم

  • برنج    برای هر نفر نصف استکان
  • عدس   سه قاشق سوپ خوری
  • بلغور گندم  نصف استکان
  • سبزیجات فصل   به مقدار لازم
  • چغندر رنده شده  یک عدد
  • هویج رنده شده  به مقدار لازم
  • شلغم رنده شده   به مقدار لازم(در صورت موجود بودن شلغم)
  • تره ، جعفری ، گشنیز  به مقدار لازم
  •  نمک ، زردچوبه  به مقدار لازم

روش تهیه و مصرف

توجه داشته باشید مقدارهای داده شده مقدارهای پایه بوده و حتمآ لازم است تا با توانایی خود در آشپزی و بسته به علاقه خود نسبت به مواد ذکر شده مقدار ها را کم و یا زیاد کنید در ادامه باید طوری این غذا پخته و جا افتاده باشد که به راحتی حبوبات آن قابل تشخیص نباشد در زمان مصرف این آش می توانید از مقداری نان سنگک تازه و زیره ، آب لیمو ترش تازه یا آبغوره به عنوان طعم دهنده بهره برده ضمناً در طول مدت مصرف آش سلامتی از هیچ نوع غذای دیگری نباید استفاده کرد همانطور که ذکر شد دوره مصرف و پاکسازی درون توسط آش سلامتی 10 روز بوده که به دو نیمه 5 روزه تقسیم شده که باید در پایان هر دوره 5 روزه دارویی مفرح تهیه و مصرف گردد که شرح تهیه و مصرف دارو  توضیح داده خواهد شد .

روش تهیه داروی مفرح

  • گل بنفشه :  5گرم
  • گل زوفا :    5گرم
  • ریشه شیرین بیان :  5گرم
  • سه پستان : 3 عدد(خرد شده)
  • عناب : 3 عدد(خرد شده)

آنها را با یک لیوان آب سرد  روی شعله گذاشته تا جوش آید ولی نجوشد،نیم ساعت دم گردد،بعد صاف کرده ترنجبین را در آن حل کرده روز سوم شب وقت خواب میل گردد.

صبح روز چهارم آش میل شود دیگر ظهر به جای آش یک کاسه دوغ غلیظ آماده کرده مقداری خیار سبز رنده کرده در آن اضافه کنید بعد نان خورد کرده کمی نمک و فلفل ساییده و پنج گرم گل سرخ ساییده شده اضافه کرده هم بزنید میل کرده  با خوردن  نیم ساعت بعد معده حالت اسهال شروع به کار میکند بگذارید کار خود را انجام بدهد اگر اسهال بند نیامد نگران نباشید میتوانید یک لیوان چای غلیظ میل نمایید اسهال بند خواهد آمد به وسیله حالت نیمه اسهال درون معده پاکسازی خواهد شد.

بعد از پایان دوباره به صرف آش ادامه دهید ، دوباره دستورات داده شده را در نیمه دوم اجرا کنید با اجرای دستورات داده شده خواهید دید که بسیاری از دردهای نهفته بدن شما چگونه برطرف میگردد ، میتوانید هر چند وقت یک بار این دستور را صرف نمایید.

نظرات 2 + ارسال نظر
خدیجه چهارشنبه 15 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 12:40

با سلام

از توصیه ی خوب تان در مورد پاکسازی بدن بسیار تشکر
اما چند سوال برای من ایجاد شد
1. آش رو صبح و ظهر و شب باید خورد؟ یا فقط یک وعده؟
2. به غیر از آش از چه نوشیدنی هایی می توانیم استفاده کنیم؟
3. مواد برای تهیه داروی مفرح رو از عطاری ها میشه تهیه کرد؟

در تمام دوره ای که گفته شد فقط از همین آش بخورید، اگر احتیاج به آب داشتید جوشیده سرد شده میل کنید، عطاری ها داروها را دارند.

پگاه سه‌شنبه 3 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 13:14

باسلام.
ممنون از توصیه هاتون
اما سخته که صبح و ظهر و شب این آش رو تهیه کرد همیشه باید تازه باشه؟؟؟مخصوصا صبح..میشه شب که درست میکنم صبح از همون مصرف کنم؟؟؟بعد ناهار و شام تازه باشه؟؟

ممنوعیت خاصی برای کسی یا رنج سنی نداره؟؟من 20 سالمه و سوزش معده دارم

معمولاً مشکلی ندارد، در موارد خاص با طبیب طب سنتی مشورت فرمائید.

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد