طب سنتی و اسلامی

احیاگران طب ایرانی

طب سنتی و اسلامی

احیاگران طب ایرانی

برخی تحقیقات جدید راجع به قرص های آهن

با وجود مصرف اجباری قرص آهن و اسیدفولیک :
کاهش شدید میزان هوش کودکان ایرانی زیر هشت سال
در طول 10 سال اخیر!

آینده : موسسه (American Association of Pediatrics) در یک تحقیق کاملا محرمانه از کاهش شدید میزان هوش کودکان ایرانی زیر هشت سال در طول 10 سال اخیر خبر داد.  

به گزارش خبرنگار آینده، بخش هوش سنجی انجمن پزشکان کودک آمریکا در تحقیقات محرمانه بسیار وسیعی از دلایل هوش بسیار بالای کودکان و نسل های مختلف در ایران به نتایج عجیبی رسید که آنها را مجبور کرد آن را تنها در سطح مراکز تحقیقات دانشگاهی منتشر کنند!

یکی از پزشکان ایرانی که مایل به فاش شدن نامش نبود به خبرنگار آینده گفت: "این قدر نتیجه این تحقیق برای این مرکز تحقیقاتی عجیب بوده و سرعت کاهش روند هوش کودکان زیر 8 سال ایرانی شدید بوده که به عنوان نخستین مقاله تخصصی در این زمینه آن هم به صورت محرمانه منتشر شده است".
پزشک ایرانی که این مقاله محرمانه را مطالعه کرده، در ادامه افزود: "براساس این تحقیق زاد و ولد در ایران در یک دوره 10 ساله مورد بررسی دقیق قرار گرفته و پس از آن مشاهده شده که میزان هوشمندی کودکان زیر 8 سال در این سالها به سرعت رو به کاهش است، به حدی که از ابتدای تحقیق هوش بچه ها با سرعتی نگران کننده از 100 شروع و در پایان به 85 رسیده است".

وی همچنین گفت: "از سوی دیگر تحقیق بر روی روند مهاجرت نخبگان به خصوص افراد نابغه ایرانی نشان می دهد این افراد پس از ازدواج در کشورهای کانادا و ایالات متحده فرزندانی بسیار باهوش را به ساکنان این کشورها اضافه می کنند".

تذکر:
با مصرف قرص آهن و اسید فولیک از میزان هوش کودکان کاسته و فقط به رشد قد و وزن آنها کمک می کند . در اصل انسان را به سمت یک حیوان قوی سوق می دهد. که در طول سالهای آموزشی از تحرک کافی برخوردار نیست و همچنین به کاهش هوشیاری و ذهنی او می انجامد.
بهترین جایگزین آهن می تواند خوردن شیره انگور و شیره کشمش باشد. که در صورت استفاده مادر، باعث ازدیاد شیر مادر و غنی شدن شیر مادر می شود. و چون شبیه ترین قند را به شیر مادر دارد، به نوزاد نیز می توان داد. ضمنا در صورتی که آهن به تنهائی مصرف شود رسوب آهن در کبد بوجود آمده و برای مصرف آهن باید مس بعنوان مکمل مصرف شود یعنی ظروف غذا مسی باشد و کفگیر آهنی در غذا مورد استفاده قرار گیرد.
و جایگزین اسید فولیک می تواند برنج قهوه ای ( سبوس دار ) و یا سبوس برنج و یا کره بادام زمینی باشد.

جالب است بدانید مصرف قرص آهن و اسید فولیک فقط و فقط 17 درصد از کم وزنی کودکان جلوگیری می کند.

مصرف قرص اسید فولیک موجب سرطان می شود.استفاده از فولیک اسید به صورت مکمل توصیه نمی شود و تامین اسید فولیک بدن از طریق برنامه های غذایی برای سلامت افراد، مطلوب تر است.

دکتر "پیام آزاده" در گفت و گو: استفاده زیاد از فولیک اسید به صورت مکمل ها ، به همان اندازه کمبود فولیک اسید مضر است.

وی با بیان اینکه مصرف فولیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش دارد، گفت: ارتباط بین مصرف فولیک اسید و ابتلا یا عدم ابتلا به سرطان نیازمند انجام تحقیقات بیشتری در دوره زمانی طولانی مدت در جوامع مختلف است.

این متخصص سرطان یادآور شد: تحقیقات نشان داده است فولیک اسیدی که از طریق برنامه غذایی وارد بدن می شود برای سلامتی کافی است و نیازی به مصرف مکملهای اسید فولیک نیست.

وی گفت: اسید فولیک در ساختن سلول‌های جدید سالم بدن کمک می کند و مصرف کافی این ویتامین برای زنان باردار به منظور پیشگیری از بروز نقایص جدی مادرزادی در جنین ، ضروری است.

در یک تحقیق جدید که در نروژ انجام شده، محققان اعلام کردند: بیماران قلبی که مکمل‌های اسید فولیک و ویتامین ب ‎ ۱۲مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان قرار دارند.
دبیر انجمن سرطان ایران در خصوص نتایج این تحقیق اظهار داشت: اثرات ضد سرطانی اسید فولیک بیشتر قابل قبول است.

وی اضافه کرد: استناد به نتایج چنین تحقیقاتی نیازمند ، انجام دادن این تحقیق در خصوص ارتباط بین مصرف مکمل های فولیک اسید و ابتلا به سرطان ، در جوامع مختلف و در دوره های زمانی طولانی مدت است.

شیر، پرتقال، توت فرنگی، بنشن مانند عدس، سویا، فرآورده های غلات و سبزیجات با برگ های سبز تیره مانند کلم بروکلی، نخود فرنگی و مارچوبه منابع غذایی اسیدفولیک است.


آیا می دانید بیش از 30 درصد کودکان و فرزندان جامعه ایرانی، با وجود اجبار در مصرف قرص آهن و قطره آهن مشکل کمبود آهن و کم خونی دارند ؟

چرا؟

پس این همه هزینه های میلیاردی برای چیست؟

چون قرص آهن یک داروی غیر علمی و بر اساس مافیای دارویی غرب می باشد و متأسفانه وزارت بهداشت نیز فقط و فقط مقلد منابع غرب می باشد. احادیث اهل بیت(ع) در خصوص رعایت نکات بهداشتی و تغذیه از نظر وزارت بهداشت فقط یک فرضیه و تئوری و غیر علمی است و در صورت اثبات آن توسط که یهودی صهیونیست و یا یک موسسه غربی می تواند علمی باشد.

بعد از ۱۴۰۰ از ظهور اسلام و ۳۳ سال از انقلاب و تشکیل حکومت اسلامی و انقلاب اسلامی و بعد از تثبیت انقلاب ،انتظار مردم از مسئولیت بهداشت این است که اوامر و دستورات بهداشتی اسلام اجرا شود ولی گو اینکه باید استانداردهای قوم یهود( قومی که به جز خود را در حد یک حیوان می پندارد و کشتن او را مجاز) برای مسلمانان علمی تر از احادیث اهل بیت معصوم و قرآن می باشد.

آنجا که دستور معصوم بر مصرف کشمش روزانه ۲۱ عدد می باشد. و آنجا که در قرآن کریم سفارش شده است. خانم باردار و شیرده خرما مصرف کند.( حاوی آهن) یک فرضیه است. جالب است بدانید چند سال پیش در اصفهان، پزشکی به جرم گفتن نکته فوق (توصیه به مصرف خرما برای مادران شیرده) در معرض ابطال نظام پزشکی قرار گرفت و به دادگاه احضار شد.

اگر یک ایرانی مطلبی را اثبات یا کشف و یا اختراع کند مورد قبول وزارت بهداشت نیست. مگر اینکه یک موسسه یهودی صهیونیست آنرا تأیید کند.( مراکز علمی بین المللی در ضمینه دارو و درمان در انحصار سازمان های صهیونیستی می باشند)

قرص آهن هیچ اثر درمانی ندارد. و باعث رسوب آهن در کبد و بعدها دچار سیروس کبدی و همچنین از بین رفتن دندانهای بچه های این مملکت می شود. حتی در غرب نیز این دارو فقط به درصد کمی از بچه ها داده می شود. نه به همه . ولی اگر یک پزشک طب سنتی براساس تجارب و منابع علمی 7000 ساله ایرانی آب آهن تاب ( عرق آهن ) و یا نعل آسب آهنی را توصیه کند غیر علمی می دانند و باید در دادگاه محاکمه و جریمه شود.

لذا کفگیر آهنی و عرق آهن چون هیچ سود مادی برای یک یهودی صهیونیست در گوشه دنیا ندارد، غیر علمی است. و اگر بعدا یک کارخانه یهودی آن را تولید کند. آنگاه محصول ایرانی آنرا غیر بهداشتی دانسته و خارجی آنرا استاندارد.
چه باید کرد؟


امام صادق (ع) :

اسقوا اصبیانکم السویق فی صغرهم، ذالک ینبت اللحم و یشد العظم

به کودکانتان در خردسالی سویق( قاووت ) بدهید، چون گوشت را می رویاند و استخوان را محکم می کند.

در طب سنتی حکمای ما برای جبران آن چه اندیشیده اند؟

1- اگر انسان اسیر تغذیه ناسالم و غیر طیب و غیر اصولی صنعتی نشود. دچار این بیماری نخواهد شد.

2- با پرهیز از خوردن چای ( میوه جهنم ) دچار کمبود آهن نمی شویم.

3- می توان از ظروف چدن( قابلمه چدنی ) برای طبخ غذا استفاده کرد.

4-در ظرف غذا حین طبخ غذا استفاده از یک کف گیر آهنی و یا یک آهنی که قبلا گداخته شده باشد .

5- استفاده از آب آهن تاب ( عرق آهن ).

6- و مهمتر از همه عدم استفاده از لبنیات . چون کلسیم مانع جذب آهن غذا می شود.

7- مخالفت علنی با مصرف ....... (برای احتیاط سانسور گردید.)


لازم به ذکر است که بسیاری از دوستان که دچار مشکلات شدید کمبود آهن بوده اند . فقط به بند (1) و (2) و (6) عمل کرده و در مدت یک ماه با آزمایش خون مجدد تمام علائم کم خونی و کمبود آهن ناپدید شده است.

تهیه ظروف چدنی سالمترین و ارزانتری روش برای جبران کمبود آهن برای تمام اعضای خانواده می باشد. چون این ظروف یون آهن آزاد می کند. و به همراه مواد غذائی به اندازه مورد نیاز به بدن می رسد.ضمنا ظروف چدنی موجود در بازار توصیه نمی شود. چون آلومینیم فشرده است. که خود مضر می باشد و موجب کم عقلی و خرفتی در مغز انسان و بیماری دیابت می شود. و یا ظروف چدنی خارجی، آلیاژ می باشد و یا لعاب غیر سالم دارد. لذا با مشارکت دوستان طرفدار غذای سالم و صنعتگران دلسوز اصفهان شروع به تولید قابلمه چدنی سالم در شکل زیبا و سالم کرده ایم.

انشاء الله بتوان گامی مثبت برای جامعه ایرانی برداشته باشیم.

روغن هسته انگور و چای سبز باعث کم خونی می شود:

محققان اعلام کردند: مصرف برخی پلی فنل ها باعث کاهش جذب آهن در بدن و افزایش ابتلا به بیماری کمبود آهن می‌شود.

دانشمندان هشدار دادند: مصرف زیاد انگور و چای سبز به دلیل داشتن این نوع پلی فنل ها می‌تواند سبب بروز کمبود آهن در بدن شود.

دکتر هان (Han)، استادیار تغذیه دانشگاه پن گفت: پلی فنل ها به دلیل اثرات سودمندشان بر سلامت انسان و پیشگیری از ابتلا به سرطان و بهبود متابولیسم استخوان و تراکم عناصر معدنی آن مورد توجه هستند. اما کمتر کسی به تاثیرات آنها بر جذب عناصر غذایی توجه کرده است.

به گزارش ایانا به نقل از ساینس دیلی، محققان در پژوهش خود به بررسی تاثیرات مصرف عصاره هسته انگور و اپی گالو کاتچین گالات (EGCG) موجود در چای سبز پرداختند.

آنها از سلول های روده ( محل جذب آهن) به منظور ارزیابی اثر پلی فنل ها استفاده کردند و متوجه شدند این پلی فنل ها به عنصر آهن در سلول های روده می چسبند و ترکیب غیر قابل جذبی را تشکیل می‌دهند که این ترکیب نمی تواند وارد جریان خون شود، لذا از راه مدفوع (موقعی که سلول ها جایگزین می شوند) از بدن خارج می‌شود.

وجود آهن برای حمل اکسیژن از ریه‌ها به سراسر بدن و بسیاری از فعالیت های سلولی، ضروری است. افرادی که در معرض خطر کمبود آهن قرار دارند، با مصرف این پلی فنل ها به میزان بیشتری در خطر مذکور قرار می‌گیرند.

کمبود آهن یکی از شایع ترین موارد کمبود عناصر در جهان به ویژه در کشورهای در حال توسعه‌ای است که در آنها گوشت به مقدار کافی مصرف نمی شود.

افرادی که بیشتر در معرض این خطر قرار دارند (زنان باردار و خردسالان) باید مواد غذایی حاوی این پلی فنل ها را کمتر مصرف کنند.

دکتر هان و همکارانش متوجه شدند آهن به شکل هِم (Heme) در گوشت قرمز ، مرغ و ماهی پیدا می‌شود.

در کشورهای غربی، عصاره هسته انگور و EGCG به شکل قطره به فروش می رسد. محققان پیشنهاد کردند روی برچسب این محصولات، نکات فوق را برای آگاهی مصرف کنندگان درج کنند.

روغن هسته انگور از ضایعات کارخانه های شراب سازی در اروپا بدست می آید.

نظرات 1 + ارسال نظر
l. دوشنبه 3 اسفند‌ماه سال 1394 ساعت 21:19

تشکر

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد