طب سنتی و اسلامی

احیاگران طب ایرانی

طب سنتی و اسلامی

احیاگران طب ایرانی

هیچ میدونستی؟

قدیم ها خاکی بود که به آن گل سرشوی می گفتند و خواصی مشابه صابون داشت که برای شستشو استفاده می شد…!
امروز به این خاک بنتونیت می گویند که اگر یک مشت از آن را داخل یک لیترآب بریزید حجیم می شود و بعد از خشک شدن از بتون هم محکمتراست…!

در خراسان جنوبی معادن خاک بنتونیت وجود دارد که مرغوب ترین خاک آن سفید رنگ است و عمری هزار ساله دارد…! بعضی از این معادن ماهانه سه هزار تن از این خاک را بوسیله لودر استخراج می کنند … خاک بنتونیت به دلیل چسبندگی؛ جذب آب؛ تورم پذیری و نرم بودن کاربردهای زیادی در ریخته گری؛ حفاری چاههای نفت؛ سد سازی و کشاورزی دارد
عمده واحد های فعال خاک بنتونیت که خاک مرغوب و صادراتی دارند در قائن؛ شمال غرب بیرجند و بخشی در فردوس هستند.. اما اینکه این خاک به چه دردی می خورد و کجا می رود حکایت جالبی دارد…! هر تن خاک بنتونیت را ده هزار تومان می فروشند و همین خاک در دوبی بعد از فناوری هر کیلو تا هفتصد هزار تومان به فروش می رسد..!
 سالانه صدها هزار تن از این خاک مرغوب چه بطور رسمی و چه قاچاق به کشور دوبی صادر می شود ظاهرا برای استفاده برای چاههای نفت اما حقیقت تلخ این است که این خاک برای ساخت جزایر مصنوعی استفاده می شود…!
جزایر النخیل موسوم به پالم آیلند که در سواحل جنوبی خلیج فارس در دست احداث است … به اسم صادرات غیر نفتی مرغوب ترین خاک ایران را خارجمی کنند تا جزایری به مساحت پنجاه کیلومتر مربع در امارات ساخته بشود که هم تهدیدی برای محیط زیست خلیج فارس محسوب می شود و هم خواسته یا ناخواسته با این کار تیشه به ریشه معادن و منابع خودمان می زنیم…! تنها جزیره نخلی جمیرا نیاز به بیش از پنجاه میلیون متر مکعب خاک برای به سطح آب رساندن این سازه دارد…! عرب ها با پول خیلی چیزهای ما را خریدند…حتی خاک ما را…! خاکی که برای دفاع ازآن زمانی خون دادیم و نگذاشتیم دشمن پا روی آن بگذارد، حالا تریلی تریلی و کشتی کشتی تحویل و تقدیمشان می کنیم و چندرغاز پول می گیریم؛ اسمش را هم گذاشتیم صادرات غیرنفتی …زبانم نمی چرخد که این را بگویم…!
اما شاید اگر ما توانایی و لیاقت این را نداریم که از منابع خاکی خودمان استفاده بهینه ببریم همان بهتر باشد تا این خاک گرانبها را بدهیم که آنها ازش جزیره نخل جمیرا بسازند که گفته می شود ازروی ماه قابل دیدن است و بعد ما برویم آنجا برای تفریح و چند برابر پولهایی که برای خاک آن جزیره ها گرفته ایم را روانه جیبهایشان کنیم


راستی یکی از این معادن فعال در روستای اناور است و این حکایت در آنجا صادق است .

رئیس جمهور آینده به سلامت مردم چگونه می نگرد؟

با سلام خدمت شما بازدیدکننده محترم، امیدوارم حالتون خوب باشه : 

الحمدلله اولین مناظره ی کاندیداهای ریاست جمهوری هم برگزار شد قبلش هم با برخی از برنامه های آنها آشنا شده بودیم ولی جالب اینجاست که هیچکدام برای سلامت مردم برنامه ای نداشتند! وقتی صحبت سلامت می شود همه به یاد درمان و بیمه و پزشک و این قبیل موارد می افتند، اما واقعا سلامت مردم از این طریق بدست می آید؟ وزارت بهداشت هم که یکی از اموراتی است که رئیس جمهور باید به آن اهتمام جدی داشته باشد! قابل درک است که فردی که رجال سیاسی است با برخی مسائلی که مردم با آن دست به گریبان هستند بیگانه باشد، مثلا رجال سیاسی که وقت پیدا نمی کنند به سوپرها سر بزنند یا به کارخانه های مواد غذایی و بهداشتی، اگر هم می روند بصورت رسمی است، مثلا برای افتتاح یا نمایشگاه و اطلاعاتی که به آنها داده می شود در حد آمار است، ولی در اکثر موارد واقعیت چیز دیگری است؛ اکثر کاندیداها در این مدت راجع به خودکفایی یا واردات گندم صحبت کردند اما راجع به اینکه آیا این گندم سالم هست یانه هیچ اشاره ای نکردند، عقیده من این است که شاید اطلاع ندارند که گندم اصلاح نژاد شده چه مضراتی دارد و گندم وارداتی چه مضراتی! یا اینکه در کارخانه جات مواد غذایی چه نوع سمومی به مواد غذایی اضافه می شود؟ یک مثال دیگر بزنم : قبلا اگر به سوپرها مراجعه می کردید چند نوع محدود سیگار داشتند، آنهم اغلب قایم می کردند، ولی دقت کردید از زمانی که وزارت بهداشت مجبور کرده روی سیگارها برچسب بچسبانند تعداد و تنوع سیگارهای خارجی چقدر است و چطور قفسه ای یا ویترینی به آن اختصاص داده شده و فروش آن علنی شده! آیا واقعا رجال سیاسی می داند که اگر گوشت در سردخانه بماند مردار است و دیگر ارزش غذایی خودش را از دست می دهد و بیماری زا است؟ آیا رجال سیاسی می داند که در یک گلاب ساده که وزارت بهداشت به آن مجوز می دهد 15 درصد الکل اضافه می شود؟

باور کنید دوستان همین اقتصاد مقاومتی که همه حرفش را میزنند اگر مردم سالم باشند و احتیاج به دوا و دکتر نداشته باشند محقق می شود. چه اشکالی دارد که کشور ما حتی یک دوز دارو از خارج وارد نکند؟، این فقط به این معنا نیست که ما به تکنولوژی تولید دارو دست پیدا کنیم و دارو را در کشور خودمان تولید کنیم بلکه بدین معنا می تواند باشد که مردم ایران دیگر مریض نشوند که احتیاج به دارو پیدا کنند، حالا داخلی و خارجی اش که فرقی نمی کند. 

مهمترین عامل سلامتی غذای سالم است، همه این را می دانند خوب پس دسترسی به آنهم ساده است، حال چرا به این مهم توجه نمی شود خدا می داند! البته ناگفته نماند که یکی از کاندیداها در مناظره فرمودند که اگر مردم سالم باشند و مریض نشوند خدمتی است که دولت به مردم می تواند ارائه دهد. پیشنهاد ما به کاندیداهای محترم این است که شما که به همه ی امور توجه کردید، بیائید به این موضوع هم توجه کنید و راجع به آن بحث کنید چون فردایی که رئیس جمهور شوید آنقدر گرفتار می شوید که دیگر شاید مجال آن را پیدا نکنید. در هر حال برای هر کسی که رئیس جمهور ایران اسلامی شود آرزوی موفقیت داریم.

برنج‌های وارداتی آلوده‌اند/ سکوت وزرای جهاد و بهداشت

به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، مهرداد بائوج لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس طی تذکری شفاهی در جلسه نوبت عصر امروز(شنبه 4خردادماه) خانه ملت خطاب به وزرای جهاد کشاورزی و بهداشت و درمان گفت: جای تاسف است که در خصوص آلودگی برنج‌های وارداتی همه اظهار نگرانی می‌کنند اما کسی قدمی برنمی‌دارد.  
 
وی در ادامه با بیان اینکه موضوع واردات برنج‌های آلوده در کمیسیون بهداشت نیز مورد بررسی قرار گرفت، اظهار داشت: برنج‌های وارداتی دارای فلزات سنگین هستند و از مردم خواهشمندم این برنج‌ها را مصرف نکنند.  
 
عضو کمیسیون عمران در ادامه خطاب به وزیر اقتصاد گفت: انتظار جوانان برای دریافت تسهیلات ازدواج سزاوار نیست، لذا خواهشمندم دولت برای حل این مشکل چاره‌ای بیاندیشد.