طب سنتی و اسلامی

طب سنتی و اسلامی

احیاگران طب ایرانی
طب سنتی و اسلامی

طب سنتی و اسلامی

احیاگران طب ایرانی

ساختار وزارت بهداشت دوست دارد مردم مریض شوند

این گزارش قدیمی است در سایت عیار آنلاین آمده است و مربوط به 1آبان1392 است، بدنیست آنرا مطالعه فرمائید:

به گزارش عیارآنلاین، فاطمه رخشانی، معاون سابق بهداشت وزارت بهداشت در گفتگو با خبرگزاری دانشجو اعلام کرد: من معتقد نیستم وزیر بهداشت غیر پزشک در وزارت بهداشت خوب عمل خواهد کرد، اگر وزیر بهداشت باور کند که می تواند هر کاری که لازم است را انجام بدهد می تواند آن را نیز عملی کند، اما باید بپذیرد مسیری که هم اکنون طی می کنیم مسیر درستی نیست.
همه می دانند مردم از سیستم حوزه سلامت ناراضی هستند، مردم اگر خدای نکرده احساس کنند مریض هستند تمام زندگی آنها به هم می‌ریزد.
من این موضوع را چند بار به آقای هاشمی، وزیر بهداشت عرض کردم که شما با سوابقی که دارید اگر بتوانید تغییراتی را که نیاز است در کشور ایجاد کنید باید در مقابل اعتراضات مسئولان و اطرافیان و حتی مردم نیز مقاوم باشید.
رسانه هم مقصر است که فقط روبان های قیچی زده را نمایش می دهد، در حالی که گاندی در زمان خود بزرگترین بیمارستان خاورمیانه را تاسیس کرد و معتقد بود روزی خوشحالم که به من بگویند بیمارستان تعطیل شده است و دیگر مریض نداریم.
هنوز استاندار ما از رئیس بیمارستان می‌خواهد تخت، آمبولانس،‌ سی تی اسکن و … به بیمارستان اضافه کند، مانند همین‌ها را نماینده مجلس و مردم انتظار دارند، ماجرا بسیار پیچیده است! اگر مفاهیم پزشکی را برای هر کسی به زبان خود بیان کنیم مردم خود از پزشکان تقاضای تجویز هر دارو ودرمانی را نمی کنند.
مردم مواد اولیه وزارت بهداشت هستند. اگر نیست پس باید بیمارستان ها تعطیل شوند، استفاده از تجهیزات پزشکی کم شود، وزارت بهداشت این طور تعبیه شده که من دوست دارم مردم مریض شوند؛ مشکل به این سادگی ها حل نمی‌شود، وقتی رئیس دانشگاهی معتقد است:«اگر مردم مریض نشوند هزینه های بیمارستان را از کجا تامین کنیم؟» یعنی من دوست دارم مردم مریض شوند.
این سیاست‌های غلط همه راه‌های غلط را تا ناکجا آباد طی می‌کند، سالانه شش میلیون و ۵۰۰ هزار نفر نیاز پیدا می‌کنند که در بیمارستان بستری شوند که ۶۶ درصد منابع وزارت بهداشت هزینه این جمعیت می‌شود، علاوه بر این هزینه‌های بسیار زیادی هم خود مردم پرداخت می‌کنند یعنی ۳۰درصد اعتبارات وزارت بهداشت برای تامین دارو هزینه می‌شود، در واقع با ۷۰ میلیون نفر باقی‌مانده کاری نداریم و اعتبارات این وزارتخانه را هزینه این تعداد کم می کنیم؛ شعار پیشگیری را یک هزارم درصد عملی نمی کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد