طب سنتی و اسلامی

طب سنتی و اسلامی

احیاگران طب ایرانی
طب سنتی و اسلامی

طب سنتی و اسلامی

احیاگران طب ایرانی

دجال

آنطور که بررسی کردم هر کسی از دجال تعریفی درخور برداشت شخصی خود دارد؛ اما اجازه دهید ابتداء ببینیم در لغت نامه، دجال به چه معناست، فرهنگ معین می گوید :دجال یعنی 1 - بسیار دروغگو. 2 - فریب دهنده . 3 - شخصی که می گویند پیش از حضور مهدی موعود (عج) پیدا می شود و بسیاری از مردم فریبش را می خورند.  

و یا در متون دیگری اینگونه آمده است : دجال مشتق از دجـل و دجل به معنی خَلِط....چون که حق را به باطل خلط می کند و از این جهت به او دجال می گویندو دجال به معنی فریب دادن نیز آمده آست. 

ولی از میان همه تعاریف یک تعریف نظر بنده را جلب کرد و تحقیق بیشتری کردم و آن این است : دَجَل به معنای روکش نمودن یک شئ است که باطن آن کم‌ارزش باشد ولی روی‌ آن را  زرق و برق داده یا طلاکاری کنند بنابراین وقتی دجال را برای کسی بکار می‌برند یعنی‌ آن شخص منافق، دروغگو و فریبنده است. 

اما در نگاه به ریشه لغت، که عربی دارای لغات ریشه است؛ و لغات ریشه معنای ابتدایی دارند که مشخص می کند معنی کلمه از کدام حوزه معنایی گرفته می شود. کلمه - دجال - لغتی بود که عرب ها وقتی به کار می بردند که یک شتر، بیماری کچلی می گرفت و برای علاج، روی آن قیر می ریختند. آنها قیر می ریختند و از لغت یدجل استفاده می کردند. شتری که روی آن قیر می ریختند دیگر شما نمی توانستید بیماری را ببینید. شتر ظاهراً خوب به نظر می رسید چون بیماری او با قیر پوشانده شده بود. حالا بهتر متوجه شدید، دجال روی بیماری، مرض، کثیفی و دروغ قیر میریزد و آنرا به شکل دیگری وانمود می کند.  

حال کمی به غذاهای رنگ و وارنگی که در فروشگاهها و کوچه و بازار وجود دارد دقت کنید، واقعاً همانگونه اند که ظاهرشان نشان می دهد؟ 

حالا وقتش است که شما نظر بدهید، مخالفت کنید، موافقت کنید، یا هر نظر دیگری دارید بفرمائید، با جان و دل پذیرائیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد